Webapplicaties
Online shopping
Responsive Design

Responsive design voor mobiele websites

Sinds enige tijd hebben zoekmachines, waaronder Google, een sterke voorkeur voor websites die geschikt zijn voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Is uw website daarvoor niet geschikt, dan zakt de website in de zoekresultaten. Waarom? Omdat een mobiele versie van uw website uw bezoeker een veel betere beleving biedt op smartphones en tablets. Een grote website bekijken op een veel kleiner scherm is niet gebruiksvriendelijk.

Ontwerp en restylen van websites naar een responsive design

Een responsive design houdt in dat het ontwerp van de website zich automatisch aanpast aan het apparaat. Een website kan daardoor zonder extra toevoegingen even goed worden bekeken op een smartphone met klein scherm als op een desktop-PC met breedbeeld-monitor. Met een responsive design biedt u uw (potentiële) klant altijd een passende website met een zuivere beleving.

Dinkel Systems ontwerpt alle nieuwe websites, webshops en webapplicaties in een responsive design. Uw website voldoet dus altijd aan de eisen van de zoekmachines en kan in elk geval niet vanwege het ontbreken van een mobiele website lager worden gewaardeerd.

Ook voor bestaande websites die gebruik willen maken van een mobiele website, zijn wij in staat om een responsive design te maken en te implementeren. Soms kan dat zelfs in uw bestaande website of CMS-software.