Responsive Design
Online shopping
Webapplicaties

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Uw website is bereikbaar via een direct adres, via links en via de zoekmachines, zoals Google en Bing. Met een hoge plaats in de zoekmachines kunt u meer bezoekers naar uw website trekken. Daardoor is uw organisatie bekender en kunt u meer verkopen. Dinkel Systems adviseert u over en verzorgt voor u het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines.

Ontwerp een zoekmachine-vriendelijke website

Onze filosofie strekt van ontwerp tot implementatie: een website of webapplicatie die in haar ontwerp zoekmachine-vriendelijk is, kan door het beheer van de website hoog in de zoekmachine-resultaten eindigen. Wij ontwerpen en ontwikkelen daarom websites met een heldere structuur in de programmeercodes. Dat bevordert niet alleen de snelheid van de website, maar ook de leesbaarheid voor de zoekmachine-robot. Verder zullen we u adviseren over het gebruik van keywords en content op uw website.

Desgewenst nemen we u een deel van het beheer uit handen, en zorgen we in samenwerking met onze partner Creascriptum voor het schrijven en implementeren van zoekmachine-vriendelijke tekst en content.