Responsive Design
Webapplicaties
Online shopping

Webapplicaties & Online Tools

Veel organisaties werken al "in the cloud". Dat betekent dat software en applicaties online beschikbaar zijn en dat data veilig en gecentraliseerd worden opgeslagen. De belangrijkste voordelen: uw data is veilig en altijd beschikbaar, de software is altijd up-to-date en u kunt waar dan ook ter wereld gebruik maken van de applicaties.

Dinkel Systems ontwerpt en ontwikkelt op maat gemaakte webapplicaties en online tools. De applicaties worden specifiek naar uw wens aangepast of gebouwd. We maken daarbij gebruik van betrouwbare server-capaciteit in gerenommeerde datacenters. Omdat functionaliteit hand in hand gaat met een intelligent design, hebben we van toegankelijkheid onze topprioriteit gemaakt. Onze applicaties zijn gebruiksvriendelijk, waardoor u gemakkelijk vertrouwd raakt met de werking.

Onbegrensde mogelijkheden op maat gemaakte applicaties

Onze webapplicaties zijn op maat gemaakt. Daarom heeft u in uw applicatie alleen die onderdelen die u nodig heeft: geen overbodige opties. Dat maakt dat de applicaties soepel en snel werken. Verder zijn er welhaast onbegrensde mogelijkheden. We luisteren naar uw wensen en werkwijze, en sluiten de applicatie daarop aan. Voorbeelden van onze webapplicaties zijn onder andere:

Bij het ontwerpen en ontwikkelen besteden we altijd aandacht aan veiligheid en privacy. We nemen zowel aan publiekszijde als aan administratiezijde diverse maatregelen, waaronder encryptie, om uw data veilig op te slaan.