Webapplicaties
Responsive Design
Online shopping

Webwinkels & Online Shopping

Steeds meer mensen winkelen op het internet. Ook het aanbod aan webwinkels blijft groeien. Daarom is het van groot belang om uw webwinkel op een innovatieve en creatieve manier in de markt te zetten. Door een snelle, eenvoudige en intuïtieve webwinkel maakt u van een bezoeker een koper. 

Dinkel Systems heeft ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van webshops. Dat kan in de vorm van een complete webwinkel inclusief kassa en betalingsmogelijkheden, maar ook met behulp van een order-formulier of slechts een online aanbod van uw assortiment om mensen te verleiden naar uw winkel te komen.

Responsive webshops

We lopen voorop in het ontwerpen en ontwikkelen van responsive webwinkels. Uw webwinkel is daardoor te bezoeken en te gebruiken op smartphones, tablets en desktops. Iedere bezoeker krijgt een unieke, passende beleving in uw webwinkel. Dat zorgt ervoor dat uw bezoeker altijd en overal in uw webshop kan kopen.

Online betalen en administreren

We bieden u de mogelijkheid om uw webshop te integreren met iedere gewenste online betaalmogelijkheid, zoals iDeal, Paypal of creditcard. We kunnen daarbij aansluiten bij uw eigen bank of bij een payment service provider. Afhankelijk van uw wensen kunt u de orders in uw webwinkel ook online administreren. We koppelen dan het printen en beheren van facturen aan uw webwinkel. Het is zelfs mogelijk om uw voorraadbeheer en inkoop of productie met uw webshop te verbinden.