Webapplicaties
Responsive Design
Online shopping

Webdesign & website-ontwikkeling

Bij Dinkel Systems werken we "out of the box" voor het ontwerpen of restylen van de website voor u en uw organisatie. We maken gebruik van de laatste trends in webdesign, media content en software om uw organisatie een visuele en functionele voorsprong te geven. Ons team ademt innovatie bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw web content en media tools. We streven daarbij naar úw ideale online identiteit.

Vernieuwende ontwerpen volgens de laatste trends

Alle nieuwe websites en applicaties die we ontwerpen en ontwikkelen, zijn gebaseerd op de nieuwste trends op het gebied van webstandaarden. We werken met HTML5 en CSS3, aangevuld met relevante Javascript-frameworks, en zorgen ervoor dat uw website geschikt is voor smartphones, tablets en desktop-PC's in een responsive design. Zo is uw website altijd goed zichtbaar en bereikt u de meeste bezoekers. Bovendien bent u daardoor beter vindbaar in de zoekmachines, zoals Google en Bing.

Meer webtools voor starters en innovators

Denkt u aan het starten van uw eigen onderneming? Of is uw organisatie toe aan een nieuwe, innovatieve uitstraling? Dinkel Systems ondersteunt u niet alleen bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw website, maar ook met diverse andere activiteiten. Samen met onze partners kunnen we u helpen met uw corporate identity, huisstijl, logo, icons, banners en brochures, markt-specifieke teksten, innovatieve fotografie en nog veel meer.

Daarnaast bieden we maatwerk webapplicaties die uw organisatie veel tijd en geld kunnen besparen. Denk aan online facturering, online planning van logistieke processen of online klantenbeheer.